Experts in intelligent transport systems, van beleid tot realisatie

Spyndle heeft experts voor complexe projecten in ITS. Met onze uitgebreide ervaring op bijna alle terreinen van verkeer, zowel inhoudelijk als in management, kunnen we in elk project de lijn aanbrengen die nodig is.

Team achter Spyndle

Rolf

Rolf Krikke

Rolf is een ervaren consultant met een passie voor innovatie. Met 20 jaar ervaring is hij breed inzetbaar. Die ervaring reikt van beleids- en verkeerskundig advies, ICT-architectuur tot aan projectmanagement in ontwikkel- en veranderprojecten. Rolf werkt altijd vanuit de inhoud en is in staat om een project daarmee de juiste richting te geven om tot bruikbare resultaten te komen.

Bart

Bart Wolfs

Bart is (project)manager en adviseur met ruim 30 jaar ervaring. Hij heeft diverse leidinggevende functies in met name de ICT-branche ingevuld. Sinds 2001 is hij zelfstandig adviseur. Bart gaat doordacht en pragmatisch te werk en vindt altijd de balans tussen de belangen van project en stakeholders. Bart heeft een stevige mening en functioneert directief met oog voor menselijke verhoudingen.

Dave

Dave van Hillo

Dave heeft meer dan 15 jaar ervaring in ICT en infrastructurele projecten. De projecten bevatten altijd veel innovatie ontwikkeling. Dave functioneert als project manager op senior niveau en kan denkkracht van een team omzetten in daadkracht. Dave werkt planmatig en actiegericht en is specialist in technisch, contract- en omgevingsmanagement.

Edwin

Edwin van der Walle

Edwin is een allround technisch manager met 20 jaar ervaring in verkeersmanagement en ITS. Hij weet als geen ander concrete resultaten te bereiken in complexe omgevingen waar tegenstrijdige belangen de boventoon voeren. Zijn kracht ligt in het maken van onderscheid in hoofd- en bijzaken waardoor de juiste focus wordt gevonden. Edwin is positief ingesteld, flexibel, omgevingssensitief en vasthoudend.

Referenties & partners

Meer weten over Spyndle?